Udviklingsprojekter, samarbejde og grønne løsninger

THYBO KØLETEKNIK

Hos Thybo Køleteknik har vi et ønske om at være med i udviklingen af energioptimering, nye grønne energiformer og udbredelsen af grøn energi i samarbejde med såvel vores kunder, leverandører, det offentlig, udviklingsprojekter og studerende.

Derfor er vi partner ProjectZero, projektet der skal sikre at Sønderborg området er CO2 neutralt i 2029. Målsætningen i Sønderborg har skabt spændene og læreringe energibesparende projekter hos både private, i detailhandlen, hos industri virksomheder og forsyningssektoren.​​

​For virksomheder er der ofte store energibesparelser at hente både ved køling, opvarmning og produktionen. Tilbagebetalingstiden er, for de fleste, overraskende kort, for den grønne investering er hurtigt tjent hjem.

​Der er en række tilskudsmuligheder til energioptimering og implementering af grøn energi både til private og virksomhedernes proces energi.​​

​​Hos Thybo Køleteknik vejleder vi vores kunder om tilskudsmulighederne og leverer totale løsninger udviklet i samarbejde med vores kunder og en række specialister

Forsyningssektoren

Da Sønderborg Fjernvarme etablerede en af Danmarks største absorptions varmepumper, indgik Thybo Køleteknik i et samarbejde med leverandøren omkring den optimale drift og servicering af anlægget.

​Udviklingsprojekt om udvikling af grøn energi

Thybo Køleteknik har siden 2014 deltaget i udviklingsprojektet – Green Water – om udviklingen af energi fra havet, i samarbejde med Sønderborg Kommune, Danfoss og SDU. Læs mere her.

​Detailhandel

En af de store udgifter i detailhandlen er driften af kølemontrerne. Thybo Køleteknik har leveret en energibesparende løsning til – Min købmand i Sønderborg, læs om løsningen her.

​Selvforsynende med grøn energi – med luft fra haven

Som grundejere har I en række muligheder for at blive selvforsynende med grøn energi. Vi kan hjælpe jer med at få energi fra jordvarme, solceller og varmepumper, der skaber energi fra luften i haven.

Læs om Birgit og Børge fra Kliplev, der valgte en varmepumpe og i dag får energi fra haven.

​Se en kort film om Thybo Køletekniks bidrag til Green Water projektet.​

 

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor