Solceller

THYBO KØLETEKNIK

​Vi forhandler solceller fra Bosch. Ved at trykke på navnet kan du læse mere om de enkelte typer solceller, samt se vores priser på standardmonteringer.

​Solenergi

​Solcelleteknologien har gennemgået en rivende udvikling, og det betyder, at både effektiviteten og levetiden er væsentligt forbedret. Priserne for solceller er faldet kraftigt de senere år, og der er nu flere muligheder for fradrag og tilskud i forbindelse med installationen.

​Samlet set betyder det, at der er mange penge at spare på længere sigt ved at investere i solceller. Du producerer din egen el, og dermed er din husstand mere miljøvenlig.

Klik for at se brochure

​Sådan fungerer solceller

​Dit solcelleanlæg fremstiller strøm ved at omdanne solens energi til 230 volt vekselstrøm. Producerer du mere strøm, end du aftager, kan du gratis lagre det på el-nettet. Det vil sige, at du bruger det offentlige el-net som batteri for den strøm, du har i overskud.​

Når du producerer mere strøm, end du bruger, løber din el-måler så at sige baglæns., og når du så har brug for strømmen, kan du hente den tilbage, uden at du skal betale for den. Når året er omme, betaler du altså kun for den strøm, du ikke selv har produceret.

Solenergi er verdens reneste energi. Hvis du for eksempel installerer et 6 kW anlæg optimalt og producerer ca. 5.500 kWh om året, sparer du faktisk miljøet for ca. 2.750 kilo CO2 om året.

Læs mere om ​Det økonomiske perspektiv i solcelleanlæg. Der er mange fordele ved Bosh solceller og solcelleanlæg, vi har samlet

I samarbejde med vores monteringspartner, finder vi sammen en løsning for opsætning og montering af solceller.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor