Hvad er luft til vand?

THYBO KØLETEKNIK
Varmepumpen omsætter varmen fra luften udenfor til opvarmning af dit vandbaserede centralvarmesystem og til detvarme brugsvand. Desuden kan du sænke dine varmeomkostninger betydeligt. Den er derfor et indlysende valg, hvis du bor i et område, hvor din grund er for lille til jordvarme eller hvis det ikke har været muligt at lave en boring.
Varmepumpen er også velegnet til brug med andre opvarmningssystemer som olie og gas, hvorved man kan reducere sit fossile forbrug, dog uden at man helt kan undvære det.

Varme fra luften – selv ved minus 20 grader

Ved hjælp af en scrollkompressor med verdenspatent har Bosch forbedret teknikken til at udvinde varme fra luften udenfor. Takket være scrollkompressoren, der samarbejder optimalt med den øvrige teknik, producerer Bosch Compress AWO varme til opvarmningssystemet, selv ned til minus 20°C. Dette giver en høj årsvarmefaktor og dermed også meget fine besparelser. Varmepumpen er designet til at kunne holde en høj fremløbstemperatur uden brug af elpatron såfremt varmesystemet er tilpasset til varmepumpen.

​​

Udviklet til vores klima

Når varmepumpen producerer varme, dannes der kondensvand som sætter sig som is på varmeoptageren i udedelen af varmepumpen. Med Bosch Compress AWO er dette ikke noget problem. Takket været en avanceret afrimningsteknik vil kondensvandet drænes bort, via en indbygget drænbakke, til enten et nedløb eller en faskine under varmepumpen. Dermed forsvinder risikoen for isdannelse om vinteren eller fugt ved huset. Kabinettet af galvaniseret og lakeret stål klarer selv det hårdeste vejr i mange år.

Yderst lydsvag

Varmepumpen placeres uden for huset, hvilket i sig selv giver et lavt lydniveau. Da hverken du eller dine naboer skal forstyrres, har Bosch lagt ekstra vægt på at sænke lydniveauet til et minimum.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor