Hvad er luft til luft varmpumper?

THYBO KØLETEKNIK

Naturvarme med varmepumper er i dag en effektiv og billig opvarmningsform, som gavner miljøet og sænker dine varmeomkostninger i mange år fremover. Her kan du se nogle af grundene til, hvorfor det er en god løsning:

Den bedste vejledning af brugen af luft til luft varmepumper

  • Udnytter luften udenfor til varme året rundt
  • Kræver ikke radiatorer eller gulvvarme og ingen store indgreb
  • Er en nem erstatning for elvarme i f.eks. sommerhuset eller andre mindre huse
  • Reducerer dine varmeudgifter med langt over 50 procent
  • Tjen investeringen hjem på ned til 2 år
  • Installeres nemt og hurtigt

​​Drop elvarmen i for eksempel sommerhuset og vælg i stedet en luft til luft varmepumpe. Så sparer du hvert år langt over halvdelen af din varmeregning. Samtidig giver du klimaet en hjælpende hånd, for luft til luft varmepumpen kan også reducere CO2-udslippet til boligopvarmning til mindre end det halve. Hvis du bruger den i sommerhuset, er det også en billig og meget effektiv måde at holde huset frostfrit (eller lunt) og slippe af med skimmel og dårlig lugt, fordi den både varmer og sætter luften i cirkulation.

Luft til luft varmepumpen kan dog også bruges i små helårshuse, i butikker eller til en etage i et større hus, og den er nem og relativt billig at få installeret. Faktisk kan investeringen ofte tjene sig hjem på blot 2 år, men en luft til luft varmepumpe i god kvalitet holder typisk i mindst 12-15 år, så det er en rigtig god forretning.

Luft til luft varmepumpen udnytter varmeenergien i udeluften, også i den kolde årstid. Den består af to dele, en udedel og en indedel, forbundet med et rør med kølemiddel. Selv på de koldeste vinterdage kan luft til luft varmepumpen levere en behagelig indetemperatur med et langt lavere elforbrug end elvarme.

​Opvarmning og køling med maksimal komfort

​Luft til luft varmepumpe

Varme fra udendørsluften er alternativet for dig, der ikke kan udnytte varmen fra jord, bjerg eller sø. Du får lavere investeringsomkostninger, men besparelsen er lidt mindre end med jordvarme.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor