Samsung varmepumpe

THYBO KØLETEKNIK

​​​Den slanke nye Samsung N-serie er specialkonstrueret til det nordiske klima og udgør en uovertruffen kombination af pålidelighed, design og effektivitet i temperaturer helt ned til -25 °C. Mulighed for at levere 100 % kapacitet ved omgivende temperaturer helt ned til -15 °C sikrer, at systemerne med minimumskapacitet kan håndtere selv de mest ekstreme klimaer, ligesom de minimerer energiforbruget.

Yderligere effektivitet opnås med introduktionen af vores innovative ”Smart Inverter”-teknologi. Løsningen sikrer, at der fastholdes en konstant temperatur uden spild af elektricitet, når systemet tændes og slukkes gentagne gange. En unik ”Set Back”-tilstand gør det muligt at finjustere N-serien i trin à 1 °C, Det laveste trin er blot 8 °C, så du kan holde omkostningerne nede og forebygge frost i dit hus.

​Systemet kan også fjernkontrolleres med brug af en applikationsfil til en Wi-Fi smartphone, således at du kan opvarme eller nedkøle dit hus, selvom du ikke er hjemme. Innovative funktioner som disse hjælper N-serien med at opnå markedets førende energieffektivitetsklassificeringer på op til A++ (SEER og SCOP).

​I Energieffektivitet og miljøvenlighed

Samsung tror vi på at udvikle produkter, som er miljøvenlige, ligesom vi tror på, at dette skal opnås uden at gå på kompromis med ydeevne eller effektivitet. Vores innovative A++-klassificerede ”Smart Inverter”-teknologi fastholder en ønsket temperatur ved brug af et minimum af energi. Brug af mindre energi og generering af højere effektivitet vil utvivlsomt holde omkostningerne nede, men – endnu vigtigere – bidrager det til at gøre vores miljø til et bedre sted i fremtiden. Det er rendyrket intelligent tænkning.​​​

Pålidelighed

Nordiske hjem er bygget i de mest krævende miljøer og kræver varmepumpesystemer af højeste kvalitet for at kunne arbejde i disse ekstreme forhold. Pålidelighed er alt. Overskyggende hos Samsung, og vi roser os selv af at udvikle produkter, der ikke alene er af høj kvalitet, men som også er robuste og pålidelige.

Høj kapacitet, lave omgivelsestemperaturer

Når temperaturerne falder, skal en varmepumpe arbejdere hårdere, og når der sker, reduceres systemets overordnede ydeevne. Eftersom Samsungs N-sene er specifikt designet til kolde klimaer, er den perfekt udstyret til at kunne håndtere de lave omgivelsestemperaturer i Norden. Ikke alene er enhederne i stand til at arbejde problemfrit – i temperaturer helt ned til -25 °C – de kan fastholde 100 % af kapaciteten ved en omgivelsestemperatur på -15 °C. Dette ydelsesniveau betyder, at N-serien arbejder jævnt og Effektivt, uanset hvad vejret bringer.

​Wi-Fi-kontrol

Wi-Fi-kontrol eliminerer bekymringerne omkring det at skulle holde øje med dit hus, når du ikke er hjemme. Ved brug af en app, som du nemt kan downloade til din Smartphone eller tablet, kan du bevare den fulde kontrol over din N-serie – uanset hvor du er.

Muligheden for konstant at fjernovervåge og – kontrollere dit system lader dig justere temperaturen i dit hjem i overensstemmelse med det lokale vejr, hvilket optimerer energieffektiviteten. Du kan også tænde for din N-serie, når du er på vej hjem, så dit hus enten varmes op eller køles ned, før du når frem.

​Maksimal temperaturkontrol, der sikrer maksimal komfort

Vores innovative og unikke ”Set Back”-tilstand gør det muligt at lade systemet skifte til en forudindstillet temperatur automatisk. Til forskel fra andre produkter på markedet kan N-serien finjusteres i trin a 1 °C nøjagtighed. Med et temperaturinterval mellem 8 °C og 30 °C kan du nemt finde den indstilling, der passer perfekt til dig, og en minimumsindstilling på blot 8 °C kan enheden holde dit hjem frostfrit, mens energiomkostningerne minimeres. Når det drejer sig om opvarmning af hjemmet og energiomkostningerne, er det så ikke bedst at have styringen?

Diskret design, tavs drift

Vi har designet N-serien til at tage sig godt ud overalt. Dens enkle, rene og diskrete linjer passer ind i ethvert hjem. Det smukke udseende bemærkes muligvis, men lyden gør ikke. N-serien er udviklet til at reducere støj til et minimum: Indendørsenheden genererer et støjniveau på 22 dB under drift.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor