Bosch luft til luft varmepumper

THYBO KØLETEKNIK
Thybo Køleteknik er Bosch Certified Climate Partner, derfor giver vi 3 års ekstra garanti ved køb af Bosch varmepumper, det betyder at I i alt får 5 års garanti.

Varme i stuen med luft fra haven​

Luft/Luft varmepumper henter energien til huset lige uden for døren, på den måde kan I få varme i stuen med luften ude fra haven. Energien kommer fra den omgivne luft, som solen har opvarmet. Bosch Compress 5000 AA serien er højtydende luft/luft varmepumper. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

Bosch luft/luft varmepumper er opført på energistyrelsens liste over energirigtige varmepumper, som er baseret på test fra uafhængige test institutter. Bosch får løbende testet sine produkter af uafhængige test institutter i Europa og alle vores luft/luft varmepumper er testet af Teknologisk Institut i Danmark.

Få Håndværkerfradrag ved installation af luft/luft varmepumper

Der ydes kun håndværkerfradrag til varmepumper der ikke kan køle. Med en Bosch luft/luft varmepumpe har man mulighed for at frakoble køle-funktionen ved installation, så der kan opnås tilskud.

Dobbelt så nyttig

Compress 5000 AA er en innovativ to-i-en-løsning til opvarmning og afkøling, der giver stor komfort året rundt. Varmepumpen kan anvendes som ”grøn” backup til det eksisterende varmeanlæg. Det er den ideelle løsning til sommerhuse – og huse med elvarme, da

varmen overføres direkte til luften i et rum. Varmepumpen udvinder varme på selv de koldeste dage, og kan anvendes ved temperaturer ned til -20 °C. Maks. varmeydelse på op til 6 kW er tilstrækkelig til de fleste sommerhuse.

Høj energieffektivitet hele året rundt

En høj COP-værdi siger ikke meget om en varmepumpes generelle effektivitet. SCOP er ydelseskoefficienten (COP) i gennemsnit over hele året. SCOP giver en mere nøjagtig værdig af årsnyttevirkningsgraden. Compress 5000 AA er effektiv hele året, hvilket indikeres af den høje SCOP-værdi på 3,8, med en ydelse på 4,1 kW. Luft/luft varmepumpen opfylder således allerede grænseværdien for det europæiske SCOP-direktiv for A-mærker for 2014. På grund af den store effektivitet kan dine varmeomkostninger reduceres med op til 50 %, hvilket hurtigt gør varmepumpen til en god investering.

​Gode grunde til at vælge Compress 5000 AA luft/luft varmepumpe

 • ​​​Høj SCOP

En SCOP (årsnyttevirkningsgrad) på hele 3,8 ved 4,1 kW giver et A-mærke og en høj effektivitet

 • ​​Hot pipe

Hot pipe teknologi bruges i forbindelse med afrimning.

Funktionen holder bundbakken varm uden brug af elvarmelegeme og sparer derfor energi.

 • Coanda luftflow

Coanda effekten øger komforten og fordeler varmen.​

 • Plasmacluster ionteknologi

Unik luftrensningsteknik som skaber behageligt indeklima.

 • 10 °C funktion – vedligeholdelsesvarme

Funktionen sikre en indetemperatur på ca. 10 °C, mindsker fugt og medvirker til at huset hurtigt opnår komfortvarme.​

 • Turbofunktion

For hurtig opvarmning i boligen i løbet af 15-20 min..​

 • ​Installation på en formiddag

Hurtig og nem installation sikres ved at varmepumpen har ekstra lange rør på indedelen og er påfyldt kølemiddel ved levering.

 • ​​Effektiv året rundt

Varmepumpen er designet til at være effektiv hele året. Varmepumpen kan varme fra en udetemperatur ned til -20 °C og køler op til +43 °C.

 • Driftsikkerhed

Varmepumpen er udviklet til nordiske forhold. Varmepumpen har gennemgået omfattende driftssikkerhedstest samt test på europæisk institutter.​​

 • ​Lang holdbarhed

Udelen er belagt med et ekstra tykt lag lak for at sikre længere levetid.

 • ​Lydsvag

Varmepumpen har et af markedes laveste lydniveauer.​

 • GSM modem

Med et GSM modem kan du fjernstyre din varmepumpe via SMS.​

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor