Luft til luft varmepumper

THYBO KØLETEKNIK

​Luft/Luft varmepumper henter energien til huset lige uden for døren. Energien kommer fra den omgivne luft, som solen har opvarmet.

Bosch Compress serien er højtydende luft/luft varmepumper. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

​Bosch luft/luft varmepumper er opført på energistyrelsens liste over energirigtige varmepumper, som er baseret på test fra uafhængige test institutter. Bosch får løbende testet sine produkter af uafhængige test institutter i Europa og alle vores luft/luft varmepumper er testet af Teknologisk Institut i Danmark.

Få Håndværkerfradrag ved installation af luft/luft varmepumper

Der ydes kun håndværkerfradrag til varmepumper der ikke kan køle. Med en Bosch luft/luft varmepumpe har man mulighed for at frakoble køle-funktionen ved installation, så der kan opnås tilskud.​

Dobbelt så nyttig

Compress er en innovativ to-i-en-løsning til opvarmning og afkøling, der giver stor komfort året rundt. Varmepumpen kan anvendes som ”grøn” backup til det eksisterende varmeanlæg. Det er den ideelle løsning – især til hjem med elvarme, da den genererede

varme overføres direkte til luften i et rum. Varmepumpen udvinder varme på selv de koldeste dage, og kan anvendes ved temperaturer ned til -20 °C. Maks. varmeydelse på op til 6 kW er tilstrækkelig til de fleste sommerhuse.

​Høj energieffektivitet hele året rundt

En høj COP-værdi siger ikke meget om en varmepumpes generelle effektivitet. SCOP er ydelseskoefficienten (COP) i gennemsnit over hele året. SCOP giver en mere nøjagtig værdig af årsnyttevirkningsgraden. Compress er effektiv hele året, hvilket indikeres af den høje SCOP-værdi på op til 4,2, med en ydelse på op til 4,6 kW. Luft/luft varmepumpen opfylder således allerede grænseværdien for det europæiske SCOP-direktiv for A-mærker for 2014. På grund af den store effektivitet kan dine varmeomkostninger reduceres med op til 50 %, hvilket hurtigt gør varmepumpen til en god investering.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor