Varmepumper, jordvarme og solceller

THYBO KØLETEKNIK

​Der er penge at spare på varmeregningen og skåne miljøet. Med varme (og varmt vand) fra enten en varmepumpe, et jordvarmeanlæg eller solceller er du med til at rykke Danmark tætter på målet om, at vores energi skal stamme fra vedvarende grøn energi.

Sol, jord, luft – er kilder til energi, som nemt og billigt kan trækkes ud og bruges til opvarmning og nedkøling.

Thybo Køleteknik er certificeret Climate Partner installatør

​Thybo Køleteknik er certificeret Climate Partner installatør på Bosch varmepumpe produkter, det betyder at I får 3 års ekstra garanti (5 år i alt) hvis I køber jeres Bosch varmepumpe hos os.

Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever Thybo Køleteknik op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, det sikrer jer en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.​

Inden for naturvarme tilbyder vi

Der findes mange former for udnyttelse af naturvarme i Danmark, hvoraf en af de mest almindelige er luft-luft varmepumper. Jordvarme og luft/vand varmepumper bliver til stadighed mere udbredt i Danmark og Thybo køleteknik har bidraget til denne udvikling med over 400 monteret anlæg af netop denne type.

  • Luft til luft varmepumper
  • Luft til vand varmepumper
  • Jordvarme
  • Solceller​

​Læs mere om de enkelte former for naturvarme her på hjemmeside eller kontakt os direkte for, at høre om hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.​

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor