Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Servicetelefon
​Telefon: 74 42 28 29

Varmepumper, jordvarme og solceller

​Der er penge at spare på varmeregningen og skåne miljøet.

Med varme (og varmt vand) fra enten en varmepumpe, et jordvarmeanlæg eller solceller er du med til at rykke Danmark tætter på målet om, at vores energi skal stamme fra vedvarende grøn energi.

Sol, jord, luft – er kilder til energi, som nemt og billigt kan trækkes ud og bruges til opvarmning og nedkøling.

Thybo Køleteknik er certificeret Climate Partner installatør

​Thybo Køleteknik er certificeret Climate Partner installatør på Bosch varmepumpe produkter, det betyder at I får 3 års ekstra garanti (5 år i alt) hvis I køber jeres Bosch varmepumpe hos os.


Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever Thybo Køleteknik op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, det sikrer jer en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.

Inden for naturvarme tilbyder vi

Der findes mange former for udnyttelse af naturvarme i Danmark, hvoraf en af de mest almindelige er luft-luft varmepumper. Jordvarme og luft/vand varmepumper bliver til stadighed mere udbredt i Danmark og Thybo køleteknik har bidraget til denne udvikling med over 400 monteret anlæg af netop denne type.


Læs mere om de enkelte former for naturvarme her på hjemmeside eller kontakt os direkte for, at høre om hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Sidste nyt

ProjectZero opfordrer sommerhusejere til at installere varmepumper, Thybo Køleteknik leverer
09-08-2016
Sommerhusområdet Østerholm er det første område i Sønderborg kommune, der samlet har gennemført et udbud og køb af luft-til-luft varmepumper. Thybo Køleteknik vandt udbuddet og leverede en løsning med Panasonic luft/luft varmepumper.
Læs hele nyheden
8 varmepumper erstatter gasfyr på skole i Fynshav
09-08-2016
Thybo Køleteknik har i samarbejde med Brødrene Dahl leveret en kaskade varmepumpeløsning til Sønderborg kommune. Kaskadeløsningen, hvor 8 mindre varmepumper frem for 1 stor varmepumpe, dækker det samlede varmebehov på 170kW på en skole i Fynshav, blev løst som en hastesag, da skolens gasfyr gik i stykker
Læs hele nyheden
Viessmann luft/vand varmepumer - designpris
10-11-2015
Thybo Køleteknik er blevet forhandler de tyske Viessmann varmepumper. Varmepumpen Vitocal 300A har vundet en designpris for elegant design, er lydsvage (ned til 49 dB) og har en ekstrem høj COP værdi på 5,0. COP værdien er meget kort fortalt en beskrivelse af hvor meget varme I får for pengene - dvs. den mængde energi der udvikles af mængden af strøm, der holder varmepumpen kørende. SCOP værdien angiver gennemsnittet fordelt over hele året. kontakt os hvis du vil høre mere om Viessmann varmepumperne.
Læs hele nyheden

​FIRMAINFORMATION

Thybo Køleteknik ApS

CVR: 13898693

ADRESSEINFORMATION

Sjællandsgade 6, 6400 Sønderborg

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 74 42 28 29

E-mail: mail@thybo-cool.dk