Danfoss varmepumper

THYBO KØLETEKNIK

​Denne fleksible varmepumpeløsning gør det muligt at tilslutte varmepumpen til de eksisterende radiatorer eller gulvvarmesystem. Endvidere kan varmepumpen anvendes til køling af boligen, pool opvarmning, i forbindelse med solvarme eller anden varmekilde.

  • Kombineret med vores Maxi kit går produktionen af varmt vand hurtigere og med en højere temperatur end med den traditionelle teknologi, takket være vores TWS teknologi (se side 9 i denne pdf).
  • DHP-AQ fås med 3 forskellige indekit som gør installationen nem og logisk.
  • I designet af DHP-AQ er der lagt vægt på at opnå et meget lavt lydniveau. På trods af det lave lydniveau er det muligt i perioder at vælge en lav lydindstilling.
  • DHP-AQ producerer varme og varmt vand helt ned til en udetemperatur på minus 20 ºC.
  • Der findes DHP-AQ løsninger fra 6kW til 36 kW.​

​​DHP-AQ i rent skandinavisk design, er konstrueret til at opvarme eller køle din bolig på en diskret og komfortabel måde.​​

Opti teknologi

Vores varmepumper er udstyret med Opti teknologi er fyldt med innovative løsninger, som giver høj årsvirkningsgrad. Dette er det første valg for alle, som leder efter et uovertruffent komfortniveau, hvor omkostningseffektiviteten er helt i top.

​Opti teknologi inkorporerer et intelligent styresystem, som via A-mærkede cirkulationspumper sikrer, at varmesystemet automatisk indreguleres så det altid er tilpasset aktuelle forhold og behov. Dette gør, at varmepumpen altid arbejder optimalt i forhold til de givne betingelser.

​Kunden opnår maksimal effektivitet og minimalt energiforbrug, dag efter dag.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Thybo Køleteknik ApS
Sjællandsgade 6
DK-6400 Sønderborg

CVR: 13898693

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor