Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
ProjectZero opfordrer sommerhusejere til at installere varmepumper, Thybo Køleteknik leverer
09-08-2016
Sommerhusområdet Østerholm er det første område i Sønderborg kommune, der samlet har gennemført et udbud og køb af luft-til-luft varmepumper.
Læs hele nyheden

​Varmepumpe i Sønderborg og Sønderjylland​

Med en varmepumpe er du sikret en billig og driftsikker varmeløsning til de næste mange år, og hos Thybo Køleteknik i Sønderborg har vi mere end 50 års erfaring med salg og installation af varmepumper.

Om det er en luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, så kan vi sørge for den ideelle løsning til dit behov.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Der er flere grunde til, at det er en god løsning. Først og fremmest er det for de fleste en billigere løsning end fjernvarme, ligesom det er en langt mere miljøvenlig varmeforsyning end eksempelvis et oliefyr.

Der findes mange forskellige modeller inden for de to varmepumpetyper, og du kan læse mere om fordelene ved at vælge enten den ene eller anden type ved at klikke herunder:​

Kontakt os med spørgsmål

Vi arbejder for private, virksomheder og kommuner i hele Sønderjylland, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Thybo Køleteknik forhandler, installere og servicerer varmepumper fra Bosch, Daikin, Samsung, DVI, Danfoss og Viessmann.

Ring til os på tlf. 74 42 28 29 eller send os en mail på mail@thybo-cool.dk.

​Information

Thybo Køleteknik ApS

CVR: 13898693

​Kontakt os

Telefon: 74 42 28 29

E-mail: mail@thybo-cool.dk

Her ligger vi

Sjællandsgade 6

6400 Sønderborg

Skriv til os

Send os en e-mail: 

klik ​her