Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi?​

Thybo Køleteknik startede i 1954 som autoriseret el- og kølefirma. Vi har over 50 års erfaring med stort set alle former for køleanlæg.


Thybo Køleteknik beskæftiger 10 personer, heraf 5 køleteknikere og 1 VVS'er.

Det er er, miljøbevidste teknikere, der i gennemsnit har over 10 års anciennitet i firmaet. De har allesammen fokus på høj kvalitet og ordentligt håndværk.

Løsninger- udviklet efter jeres behov

Uanset om det handler om køle eller varmeløsninger til boliger, kontor, industri eller detailhandel er det sjældent der kan gribes til en standard løsning. Vi udvikler skræddersyede løsninger, der passer til jeres behov og bygninger. Vi kan løse langt de fleste opgaver selv, men skal der specialister til som vi ikke har internt, har vi et netværk af dygtige samarbejdspartnere, som gør det muligt at vi kan levere en totalløsning til jer.

Arbejdsområder - køle, varme, indeklima

Thybo Køletekniks arbejdsområde dækker alt indenfor el- og køleentrepriser samt naturvarme, herunder varmepumper. Vi tilbyder energibesparende og miljøvenlige løsninger til virksomheder, andels-boliger og private kunder, primært i Sønderjylland.

Naturvarme med varmepumper er en effektiv og billig opvarmningsform, som gavner miljøet og sænker dine varmeomkostninger i mange år fremover.


Kontakt os for et gratis og uforpligtende konsulentbesøg og få professionel rådgivning om varmepumper fra IVT naturvarme/Bosch, Danfoss, Samsung, DVI , Daikin og Viessmann. Thybo Køleteknik er både autoriseret el- og køleinstallatør, medlem af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening - AKB og som Bosch Climate Partner, giver vi 3 års ekstra garanti (5 år i alt) ved køb af Bosch varmepumpe.


Thybo Køleteknik har kontor i Sønderborg men vi dækker hele Sønderjylland op til en linie mellem Haderslev og Skærbæk - Rømø. Vi kommer dog også uden for dette område.

Serviceafdelingen hos Thybo Køleteknik kan udføre service på mange forskellige fabrikater. Service klares naturligvis - døgnet rundt - 365 dage om året.​​​

Jesper Carlson

Afdelingsleder
E-mail: jesper@thybo-cool.dk
Tlf.: 74 42 28 29

Anja Paulsen

Bogholder

E-mail: anja@thybo-cool.dk

Tlf.: 74 42 28 29

Michael Frandsen

Salgskonsulent

Tlf.: 74 42 28 29

Ivan Grube Hansen

Køletekniker

E-mail: ivan@thybo-cool.dk

Tlf.: 74 42 28 29

Lars Lykke

VVS

E-mail: lars@thybo-cool.dk

Tlf.: 74 42 28 29

Martin Roald Nielsen

Køletekniker

Tlf.: 74 42 28 29

Karsten Kronborg

Voksenlærling

Tlf.: 74 42 28 29

Anders Rimpler Asmussen

Køletekniker

Tlf.: 74 42 28 29

Dig?

Send gerne en uopfordret ansøgning

Tlf.: 74 42 28 29

​Information

Thybo Køleteknik ApS

CVR: 13898693

​Kontakt os

Telefon: 74 42 28 29

E-mail: mail@thybo-cool.dk

Her ligger vi

Sjællandsgade 6

6400 Sønderborg

Skriv til os

Send os en e-mail: 

klik ​her